Επιλογή Σελίδας

Σας περιμένουμε στη διεθνή έκθεση συσκευασίας Syskevasia 2024 - Αίθουσα 3, Περίπτερα C17 & C19

Η Earth Care (ΚΟΥΛΑΝΗΣ Γ & ΣΙΑ ΟΕ) συμμετέχει στη διεθνή έκθεση συσκευασίας Syskevasia 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Τα μηχανήματα συσκευασίας και τα σακιά μας, απευθύνονται σε: βιομηχανίες παραγωγής ζωοτροφών, αλευροβιομηχανίες, βιομηχανίες οικοδομικών υλικών σε μορφή σκόνης, οποιαδήποτε βιομηχανία-βιοτεχνία που θέλει να ζυγίσει-συσκευάσει υλικά σε μορφή σκόνης, κόκκους, πέλλετ, σπόρους Δημητριακών και λιπάσματα

Από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου 2024, σας περιμένουμε στην αίθουσα 3, περίπτερα C17 και C19, να γνωρίσετε από κοντά τις λύσεις και μηχανήματα συσκευασίας που προσφέρει η εταιρεία μας.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Πέμπτη 31/10 & Παρασκευή 01/11: 11:00 με 19:00

Σάββατο 02/11 & Κυριακή 03/11: 10:00 με 19:00

Γνωρίστε κι εσείς τα μηχανήματα συσκευασίας και τα σακιά συσκευασίας που προσφέρει η Earth Care και χρησιμοποιούν εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε να συναντηθούμε από κοντά!

Syskevasia 24 logo 01

Προσκλήσεις για τη διεθνή έκθεση συσκευασίας Syskevasia 2024

Θέλετε πρόσκληση για τη διεθνή έκθεση συσκευασίας Syskevasia 2024;

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ή καλέστε μας στα τηλέφωνα (+30) 210.23.83.744 και (+30) 6948.501.021.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που παρέχεται από την έκθεση Syskevasia 2024.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά!

Στη φετεινή συμμετοχή της Earth Care, στη Syskevasia 2024 ξεχωρίζουν

Μηχανήματα Συσκευασίας

Αυτόματο Σύστημα Ζύγισης-Ενσάκισης Ανοιχτού Στομίου Technipes FUTURA HV Με Δύο Ζυγιστικά

Αυτόματα Συστήματα Ζύγισης-Ενσάκισης Ανοιχτού Στομίου FUTURA με ένα ή δύο ζυγιστικά

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Technipes LC21 Conv-100. Σακοραφτική με Αλυσοδιάδρομο και Ταινιόδρομο - Εικόνα 02

Ημιαυτόματα Συστήματα Ραφής τύπου PURA

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Technipes ITTC - Με Οριζόντιο Impeller και Κοχλία

Technipes ITTC – Με Οριζόντιο Impeller και Κοχλία

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Μείγματα Αρτοποιίας, Ζάχαρη.

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες Technipes WINtech

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες Technipes WINtech

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Σακιά - Υλικά Συσκευασίας

Ειδικευόμαστε στο χώρο της συσκευασίας ξηρών προϊόντων όπως:

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Σακιά Ambrosia

Συσκευασίες για Ζωοτροφές

Χάρτινα σακιά, Πλαστικά-πολυστρωματικά σακιά.

Συσκευασία ζωοτροφών, συσκευασία για βελτιωτικά συνδυάζοντας χαρτί, πολυαιθυλένιο, πολυεστέρα και αλουμίνιο.

100% Ανακυκλώσιμες Πολυστρωματικές Συσκευασίες

Πολυστρωματικές Συσκευασίες 100% Ανακυκλώσιμες

Συσκευασίες κατάλληλες για ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών.

Η Inn-Flex ανέπτυξε μια τεχνική που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των κλασικών πολυστρωματικών συσκευασιών, χρησιμοποιώντας μόνο φύλλα πολυαιθυλενίου.

Η τελική επιφάνεια μπορεί να είναι γυαλιστερή, ματ ή ακόμη και να προσομοιώνει την υφή του χαρτιού.

Σακιά DOMO Plus

Συσκευασίες για Οικοδομικά Υλικά

Χάρτινα σακιά βαλβίδος για οικοδομικά υλικά.

Με κύρια προϊόντα τους χαρτόσακους ανοιχτού στομίου αλλά και βαλβίδας, χωρητικότητας από 2 ως 100lt, καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών στη βιομηχανική συσκευασία.

Σακιά Μύλοι Τσεκουρά Αλεύρι τύπου Μ

Συσκευασίες για Τρόφιμα

Συνδυάζοντας χαρτί, πολυαιθυλένιο, πολυεστέρα και αλουμίνιο, παρέχουμε λύσεις για συσκευασία ευαίσθητων προϊόντων όπως o καφές, προϊόντων με υγρό όπως οι ελιές αλλά και κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών.

Χάρτινες σακούλες με χειρολαβές. Χάρτινα σακιά για αλεύρι.

Η εταιρεία Earth Care (Κουλάνης Γ. & Σια ΟΕ)

LOGO EARTH CARE
Συμμετοχή στην έκθεση SYSKEVASIA 18 01

Στιγμιότυπο από τη συμετοχή της Earth Care σε προηγούμενη Syskevasia (διεθνή έκθεση συσκευασίας).

Επικοινωνήστε με την Earth Care

Θα χαρούμε να γνωριστούμε!

Η εταιρία Earth Care (Κουλάνης Γ. & Σια ΟΕ) δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας, με μηχανήματα συσκευασίας, παλετοποιητές και τυλιχτικά stretch film καθώς και με υλικά συσκευασίας όπως σακιά όλων των τύπων από 5 ως 50kg , που προορίζονται για (Αλεύρι-Δημητριακά), Ζωοτροφές-Σκυλοτροφές, οικοδομικά υλικά κ.λ.π.

Δείτε όλα τα μηχανήματα συσκευασίας

Δείτε όλα τα σακιά συσκευασίας

Αυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι αφενός να συνδέσουμε το όνομα της εταιρίας Earth Care μόνο με αξιόπιστους προμηθευτές και αφετέρου να προσφέρουμε στους πελάτες μας σίγουρες και ολοκληρωμένες λύσεις ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ.

Έτσι, ο πελάτης που θα μας επιλέξει για συνεργάτες, μπορεί απρόσκοπτα να επικεντρωθεί στην παραγωγή των προϊόντων του και εμείς να του προσφέρουμε την ιδανική λύση συσκευασίας που ξεκινά από την δημιουργία μακετών για την βέλτιστη προώθηση και τελειώνει στην απόθεση των έτοιμων παλετών στην αποθήκη του.

Από το 2005 συνεργαζόμαστε με την MONDI Sabac doo με έδρα τη Σερβία ως επίσημοι διανομείς των προϊόντων τους- χάρτινα σακιά για κάθε είδους χρήση- που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές νόρμες σχετικά με την καταλληλότητα των σακιών για συσκευασία τροφίμων. ISO-HACCP.

Από το 2010 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Innflex slr κατασκευάστρια πολυστρωματικών-πλαστικών σακιών για κάθε χρήση. Το εργοστάσιο αυτό εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφών pet, με μια τεράστια γκάμα συσκευασιών από 100γραμμάρια μέχρι 20 κιλά και με 6 διαφορετικούς τύπους σακούλας. Ο αυστηρότερος Ευρωπαϊκός κανονισμός BRC εφαρμόζεται από την Innflex srl.

Οι δυνατότητες εκτύπωσης των παραπάνω εταιριών είναι μέχρι 10 χρώματα.

Από το 2015 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Tecnipes κατασκευάστρια μηχανημάτων συσκευασίας, για οποιοδήποτε προϊόν σε ξηρή μορφή. Σπόρους, αλεύρι,ζωοτροφές, ζάχαρη, πέλλετς, κροκέτες, καρπούς δημητριακών, τσιμέντο, μείγματα οικοδομικών υλικών κ.α.

Η γκάμα των προϊόντων της Tecnipes αποτελείται από μηχανήματα ζύγισης-συσκευασίας, παλετοποίησης και περιτύλιξης stretch film.
Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, τοποθετούνται από Ιταλούς τεχνικούς και το after sales service της εταιρίας είναι άμεσο και χαμηλού κόστους.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η Tecnipes είναι μόνο Ευρωπαϊκά: Siemens, Hotinger, Omron, ABB, Bonfigliori και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να τα βρει στο ελεύθερο εμπόριο.